Fasadtvätt i Stockholm

Det är viktigt att emellanåt investera i en fasadtvätt i Stockholm. Det både ökar det estetiska värdet samtidigt som fastighetens livslängd förlängs. En fasadtvätt tar bort mossa, alger, väggföroreningar och annan smuts som kan innebära skador på fasaden om de inte tas bort. Med en regelbunden fasadtvätt i Stockholm kan du undvika dyra fasadrenoveringar.

Samtidigt innebär en estetisk välvårdad fastighet att både hyresgäster och kommande intresserade köpare värderar din fastighet högre. Det ökar trivseln och gör dig som hyresvärd mer attraktiv.

Hur går fasadtvätt Stockholm till?

En fasadtvätt innebär att man tvättar fasaden mekaniskt eller kemiskt rengör den. Efter en fasadtvätt är det vanligt att man lägger på en efterbehandling för att få ett mer långvarigt resultat. En fasadtvätt i Stockholm bör göras på både stora och små byggnader.

När du anlitar en Ovärdelig fasadtvätt stockholm får du erfaren personal som har god kunskap om olika typer av material. Hur din fastighetsfasad ska rengöras på bästa sätt beror helt och hållet på vilket material det är gjort av. Oavsett om du har en byggnad med fasad i sten, puts, metall, trä eller tegel kan de hjälpa dig att få byggnaden skinande ren igen.

Har du regelbunden tvättning av din fasad behöver du inte ta hela utsidan varje gång. Ibland räcker det med att tvätta husgrunden som är den del av fastigheten som utsätts för mest smuts. Utöver fasadtvätt i Stockholm kan företaget erbjuda tvätt av andra delar. Vindskivor, takfot, uteplatser och takrännor är något som företaget kan passa på att rengöra när de ändå är i farten.

Privatperson och företag

Det spelar ingen roll om du äger en villa eller en stor industriell fastighet, utsidan bör alltid tas om hand. Du är välkommen att kontakta företaget så länge du bor i Stockholm med omnejd. Inget uppdrag är för litet eller stort. Kontakta firman idag via kontaktformuläret för att få en offert.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *