Funderingar på fine line tattoo?

När du ska skaffa din första tatuering kan en fine line tattoo vara rätt val. Med de särskilda tunna strecken kan du få en snygg och detaljerad tatuering – som samtidigt är väldigt liten. Det gör att du kan vänja dig vid att ha en tatuering innan du skaffar fler. Har du behov av att gömma din tatuering till exempel när du jobbar kan en liten tatuering också vara en fördel.

Vad är en fine line tattoo?

Det som skiljer en fine line tattoo från vanliga tatueringar är att de görs med tunnare linjer. Det skapar en annorlunda stil. Den här sortens tatueringar uppmärksammades och blev populära efter att en del kändisar skaffat dem. En revolutionerande fine line tattoo kan egentligen vara i vilken storlek och stil som helst. Det är ganska vanligt att utnyttja de tunna linjernas möjligheter och skapa en liten tatuering som trots storleken är väldigt detaljerad. Geometriska och abstrakta motiv har varit populärt.

Vem kan göra en?

Ska du skaffa en fine line tattoo är det viktigt att du går till en seriös tatuerare. Kolla alltid upp så att det är någon som följer alla hygienkrav, så att du inte riskerar att få problem med tatueringen. För att du ska få en tatuering som ser ut som du önskar behöver du också hitta någon som är bra på just den stilen. Leta upp någon som har erfarenhet av att göra tatueringar med tunna linjer. Det är trots allt en annan grej än vanliga tatueringar och utan vana kan de vara svåra att få till så de blir riktigt snygga. För att se vad en tatuerare gjort tidigare kan du kolla på sociala medier eller gå till en tatueringsstudio och be att få se exempel. Känner du någon som har en riktigt snygg tatuering kan du fråga var den är gjord och välja att gå till samma ställe.

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *