Jag fick hjälp med mitt flyttstäd i Uppsala

Jag har precis flyttat in i en ny lägenhet. Själv är jag inte särskilt förtjust i flyttar, detta då det innebär så mycket arbete som det gör. Dock är det förstås skönt när det väl är klart.

Denna gång måste jag dock erkänna att jag ”fuskade” lite. Jag anlitade nämligen en städfirma för att hjälpa mig med mitt flyttstäd i Uppsala. Efter att ha färdigställt övriga delar av flytten hade jag helt enkelt ingen ork till att även behöva göra en flyttstädning, framför allt med tanke på hur noggrann en sådan måste vara.

NOX skötte mitt flyttstäd i Uppsala

På mitt jobb använder vi oss av en flyttfirma vid namn NOX, och jag vet sedan tidigare att de inte bara erbjuder kontorsstädning utan även hemstädning, inklusive flyttstäd i Uppsala. Mina upplevelser av dem är dessutom enbart positiva, så just därför valde jag att höra av mig till dem för att få hjälp med min flyttstädning.

Jag bokade en tid direkt via deras hemsida, och några dagar senare var det dags. Tre medlemmar ur deras personalstyrka dök upp några minuter innan den tid vi kommit överens om. I samband med detta passade jag på att ge mig ut för att ta itu med några ärenden jag behövde få avklarade. När jag kom tillbaka ungefär tre timmar senare hade lokalvårdarna precis hunnit bli klara med städningen.

Blev det bra?

Jag är utomordentligt nöjd med NOX och deras flyttstäd i Uppsala! Bostaden såg mer eller mindre ut som ny igen när jag kom tillbaka till den, och i ett bättre skick än så hade jag inte kunnat lämna över den till de nya hyresgästerna. NOX och deras lokalvårdare lämnade verkligen inget åt slumpen, utan mer eller mindre alla delar av bostaden var renare och mer välstädade än jag någonsin tidigare sett.

Inte nog med det, jag behövde inte heller betala mycket pengar för NOX:s flyttstäd i Uppsala. Jag ångrar med andra ord mig inte det minsta för att jag valde att satsa på just NOX, för en bättre service än detta har jag svårt att tänka mig. Om denna städfirma fortfarande existerar nästa gång det är dags för mig att flytta kommer jag utan tvekan att använda mig av dem igen!

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *