Nordic STHLM Bygg AB utför fasadrenoveringar i Stockholm

Fasadrenoveringar i Stockholm av bästa kvalitet

Experter på fasadrenoveringar i Stockholm

Fasadrenoveringar i Stockholm är något som vi är specialister på och kan förse dig med. Fasadrenovering är dock ett brett begrepp som kan inkludera flera olika typer av arbetsuppgifter. För det första kan det handla om vitt skilda material. Fasader kan vara gjorda i allt från tegel eller betong till trä och andra material. Vid en renovering måste man dessutom ta hänsyn till om det handlar om en putsad fasad eller inte.

Men varför är då fasadrenoveringar i Stockholm viktigt? Det är de av många skäl. Ett sådant är att fasaden är det första man ser av en byggnad, och därför också det första intrycket man får av den. På så sätt är det viktigt med en vacker sådan så att besökare får ett bra intryck av byggnaden ifråga!

Skydda fastigheten

Fasadrenoveringar i Stockholm kan också behöva göras för att skydda fastigheterna det rör sig om. Är en fasad sliten kan den exempelvis lättare drabbas av röta och fukt. Dessutom kan den utgöra en fara för allmänheten eftersom lösa delar av den kan ramla ner och i värsta fall leda till allvarliga personskador.

Exakt hur omfattande renoveringen behöver vara avgörs dock av skicket på fasaden. Är den i ett okej skick kanske det räcker med en mindre renovering, men är den i ett dåligt kan det istället krävas en betydligt mer omfattande sådan. I värsta fall kan det vara så att hela fasaden måste ersättas med en ny. Då behöver först den gamla tas bort och en ny därefter byggas.

Vi tar oss an alla fall

Vi finns här för att hjälpa dig med fasadrenoveringar i Stockholm oavsett vilken typ det rör sig om. Det kan med andra ord handla om sådana av det allra mest simpla slaget, men även om betydligt mer omfattande. Vi har kompetensen och erfarenheten som krävs för att kunna hjälpa dig oavsett vilket.

Om du behöver hjälp med en renovering av detta slag rekommenderar vi dig att kontakta oss. Vi är experter på fasadrenoveringar i Stockholm och kan garantera dig ett resultat som både kommer bli hållbart och vackert på en och samma gång och som du kommer att bli mycket nöjd med. Vi ser fram emot att få höra från dig och kunna ge dig precis den service du är ute efter!

Relaterade inlägg

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *